Fes-te soci/sòcia

Fes-te soci (Amic d’ANDTDAH)

Fes-te soci i converteix-te en Amic d’ANDTDAH, tan sols has d’emplenar el següent formulari. Contactarem amb tu en la major brevetat possible. Gràcies per endavant pel teu donatiu anual.

Quota: 30 € anuals

Socis Amics ANTDAH

A través de les aportacions de persones i entitats s’ha aconseguit dur a terme una sèrie d’activitats sense cost o amb reducció del mateix per als beneficiaris. A continuació detallem algunes d’aquestes accions:

Informació y assessorament

Membres i professionals de la junta dediquen hores a oferir informació i assessorament gratuït a pares, altres familiars, als mateixos afectats, estudiants, professionals… interessats en el TDAH, a través d’entrevistes individuals o xerrades grupals.

Conferències al públic
Oferim conferències durant l’any dirigida al públic en general i duta a terme per professionals amb un alt grau d’experiència i coneixements en el trastorn, que col·laboren de manera desinteressada.
Jornades formatives

Es duen a terme jornades formatives a professionals de la salut, de l’educació, altres professionals implicats en l’entorn del TDAH, familiars i afectats, per a donar a conèixer el TDAH en totes les seves dimensions. Formacions dutes a terme per professionals amb un alt grau d’experiència i coneixements en el trastorn, que col·laboren de manera desinteressada.

Xerrades informatives/formatives

Es mantenen contactes i s’ofereixen xerrades informatives/formatives sobre el TDAH a monitors, auxiliars, educadors per tindre eines i possibles estratègies per al seu maneig.

Activitats i tallers de formació

Els amics d’ANDTDAH, disposen a més, de descomptes en totes les activitats de formació que es duen a terme en l’Associació.

  • Dades personals

  • Dades bancàries

  • Sol·licito ser membre d’ANDTDAH Associació Albatros

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
×

 

Hola!

Fes clic en el contacte amb qui vols parlar i et portarem a l'aplicació del Whatsapp

× Et podem ajudar?