el TDAH : més enllà del diagnostic

el TDAH : més enllà del diagnostic

Conferencia el TDAH : més enllà del diagnostic

RESULTATS DE LA IMPLEMENTACIÓ DEL PROTOCOL TDAH A CATALUNYA I LA SEVA IMPLICACIÓ EN L’ASSISTENCIA MEDICA I EN LES ESCOLES.

DRA. MONTSE PAMIAS, PSIQUIATRA

Presidenta de la societat catalana de psiquiatria infanto-juvenil i membre del consell assessor de salut mental i addiccions de la Generalitat de Catalunya 

Organitzat per : Andtdah Associació Albatros

Amb col·laboració : Comú d’Escaldes Engordany
INFORMACIÓ GENERAL
Calendari: 15/06/2023
Ubicació de la jornada: Sala d’actes del comù d’Escaldes Engordany

QUI ÉS? 

Dra. Montse Pàmias Massana  

 

Llicenciada en Medicina per la Universidad de Navarra. Doctora en Psiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Psiquiatria Infantil.

 

Cap de Servei de Psiquiatria Infantil i Juvenil. Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell (Barcelona)

Professora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona (Departament de psiquiatria i medicina legal. Facultat de Medicina) i a la Universitat Internacional de Catalunya (Facultat de Medicina i de Psicologia).

Presidenta de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil (2012-17). Ha participat de més de 30 grups de treball en el departament de salut de la generalitat de Catalunya, coordinant el grup per a la implementació de la guia clínica del TDAH i del pacient crònic complex en psiquiatria infantil.

Ha participat en més de 20 articles científics en revistes indexades, i és membre del CIBERSAM 

 

Àrees d’ interès assistencial i científic: trastorn per dèficit d’ atenció amb hiperactivitat, autisme, trastorns de la conducta alimentària, trastorns de l´estat d’ ànim i conducta autolítica en nens i adolescents. Gestió i recursos de psiquiatria infantil comunitària. Psiquiatria comunitària i treball interdisciplinar en salut mental.

 
 


×

 

Hola!

Fes clic en el contacte amb qui vols parlar i et portarem a l'aplicació del Whatsapp

× Et podem ajudar?